Pentujen oma uintikurssi elo- ja syyskuussa!! **täynnä**

****Hei!! Ensimmäinen neljä kertaa on täynnä! Järjestän toisen vielä tämän vuoden puolella! *****

AaltoTassun pennelipolskinnat elokuussa ja syyskuun puolella seuraavasti:

Sunnuntait 18.8, 25.8, 8.9 ja 15.9. Kurssi alkaa klo 14 ja kestää noin tunnin/kerta. Kaikki pennut pääsevät uimaan ja tutustumaan veteen jo ensimmäisellä kerralla. Koko kurssin hinta 40€ (eli 10€/kerta). Ensimmäisellä kerralla tutustutaan altaaseen ja veteen sekä opetellaan ja totutellaan kylpylän pesu- ja kuivausrutiineihin jne.

Toisella kerralla jatketaan ujoimpien kanssa tutustumista altaaseen (tarvittaessa) ja harjoitellaan hieman matkauintia sekä kääntymistä ja etsitään oikeaa uima-asentoa.

Kolmannella ja neljännellä kerralla kokeillaan vähän noutamista/lelun perässä polskimista sekä laiturille palaamista kutsusta ja uudelleen uimaan lähtöä luvan kanssa.

Varaa pennulle tarvittaessa lämmin takki uinnin jälkeen! Muista ottaa itsellesi sellaiset vaatteet, jotka saavat kastua sekä pyyhe itsellesi. Hauvat saavat pyyhkeet talon puolesta. Käytä pentu tarpeillaan riittävän usein ennen uintia ja muista n. 4h paasto ennen kurssia. Kakkavahinkomaksu on 300e myös pentukurssilla.

Kurssilaisen ikäraja 4kk-n. 8kk (rokotusten jälkeen, hieman rodusta/koosta riippuen) Tervetuloa osallistumaan ensimmäiselle pentu-uintikurssille!!

Ilmoittautumiset Kirsille p. 050 556 5546 tai FB viestillä