PALVELUT

Ensimmäinen uintikerta

Uiminen on monipuolinen, tehokas mutta samalla hellävarainen fyysisen kunnon kohottaja ja ylläpitäjä! Uinti on mahtava vaihtoehto tavanomaisen lenkkeilyn ja laji harrastuksen rinnalle! Lue ohjeet ja varaa tämä aika kun olet tulossa ensimmäistä kertaa Aaltotassuun.

45€

Maksimi 2 ensikertalaista koiraa/kerta.
Uittaja on mukana aina ensimmäisellä käyntikerralla! Uintitaika n. 30 min.

Muistathan tutustua ensikertalaisen oppaaseen.

Konkarikävijät

Tämä uintivuoro on jo aikaisemmin AaltoTassussa uimassa käyneille. Koosta riippumatta:

Hinta:
35€, maksimi 3 koiraa kerralla altaassa
Uittaja tarvittaessa +10€, muista varata etukäteen!
Vesility 35€

Uintiaika 30 min. Saavu kylpylälle n. 10 min ennen vuorosi alkua pesemään koira ja tarvittaessa pue koiralle uimaliivit. Allasajat alkavat ja päättyvät aina tasalta tai puolelta. Kylpylällä on lukittavia kaappeja esim. Kännykän ja lompakon tallettamiseen ja tila vaatteiden vaihtoa varten.

Vesility

Mukavaa vaihtelua uintitreeniin!

Tule kokeilemaan esterataa, josta riittää hupia ja haastetta. Suositellaan kokeneille kävijöille!

Hinta:
35€ / kerta

Muut palvelut

Trimmaus

Trimmaus: Trimmausaikoja ja -hintoja voi tiedustella Koiratarvikeet ja -palvelut Har-Min Farmi
puh. 045-655 2255

Lihashuolto

Hieronta, jäsenkorjaus, O.T.E. Hieronta ® kalvojen avaukseen
Lihashuollon hinta: 50€ (kesto n. 60-75min)

Lihashuoltoa koirallesi tekee kylpylän yrittäjä Kirsi Sinda. Kirsillä on kokemusta erilaisten koirien hieronnasta ja lihashuollosta vuodesta 2008 lähtien, kysy palveluista ja hoitomuodoista rohkeasti lisää!

Laserterapia

Lihashuollon tehostamiseen tai erikseen toteutettavana hoitomuotona, erikseen annettuna 30 min hoito on 25€. Erillinen laserhoito sisältää aina voinnin tarkastelun, tarvittaessa alueen kevyen käsittelyn ja laseroinnin.

Infrapunahoito

Lihaksia rentouttava ja hieronnan vaikutusta tehostava ihanan lämmittävä hoitomuoto. Kysy lisätietoja! Infrapunahoidon voit yhdistää lihashuoltoon tai käydä erikseen hauvaa hoidattamassa.
Hinta:
10 min 8€
15 min 10€
20 min 15€

Suolahuone

Suola on vanha hoitokeino iho- ja hengitystieoireisiin. Voit varata suolahuoneen 20/30 min hoitokerralle. Asetut mukavasti koiran kanssa suolahuoneeseemme ja pääset samalla itsekin nauttimaan suolan hoitavista ominaisuuksista.
Suolahuonehoidon hinta:
30 min 20€

Juoksumatto

Koirien käyttöön suunniteltu juoksumatto, jossa runsaasti vauhti- ja säätömahdollisuuksia. Kuntoiluun ja kuntoutukseen, fysioterapeutin/lääkärin lähetteellä tai ilman. Myös suunnitelmalliseen kuntotreeniin! Voi yhdistää myös muihin palveluihin.
Juoksumattohinnasto:
15 min 12€
30 min 20€