AaltoTassu on avoinna toistaiseksi normaalisti!

Koirakylpylä AaltoTassu pysyy avoimena toistaiseksi!

Huomioithan kuitenkin seuraavat seikat kun tulet uittamaan koiraa: koiralla voi olla max 2 saattajaa kerralla. Mikäli tarvitset enemmän apukäsiä, pyydä apua Kirsiltä. Lisäksi kuivureiden käyttöaika rajataan tästä päivästä (17.3.) lähtien max. 30 minuutiksi/asiakas (siis jos sinulla on 2 koiraa, kuivausaika on max. 15 min/koira). Tämä siksi, että mahdolliset lähikontaktit asiakkaiden välillä jäisivät mahdollisimman lyhyiksi. Lisäksi pintojen puhdistamiseen ja desinfiointiin asiakkaiden välillä jää enemmän aikaa.

Hieronta-asiakkaat voivat tulla suoraan hierontatilaan kenkien vaihdon jälkeen. Muistattehan myös hyvän käsihygienian! Hierontatilat käsitellään desinfiointiaineella jokaisen asiakkaan jälkeen.

Muistetaan hyvä käsihygienia ennen ja jälkeen kylpylässä käynnin! Vältäthän käyntiäsi meillä mikäli olet sairaana, sinulla on flunssan oireita tai olet palannut lähiaikoina ulkomailta. Kiitos yhteistyöstä sekä ymmärryksestä – elämme todella poikkeuksellisia aikoja. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä suoraan AaltoTassuun!

t. Kirsi/AaltoTassu